30+300 logo original

30+300 TEAM

Seuravalmennuksen tueksi

30+300 Team on oivallinen työkalupakki seuravalmentajille ja treenien ohjaajille. Team -paketti tarjoaa hyvän perustan nuorten harjoittelun suunnitteluun, leirien ja tehostusjaksojen vetämiseen ja harjoittelun seurantaan.


Team -paketin tarjoamat sähköiset materiaalit, 300 päivän valmennusohjelma ja 30 päivän leiri-/tehostusohjelmat soveltuvat sellaisenaan seurojen, piirien ja yksittäisten valmentajien työkaluiksi.

30+300 Team -paketin opetukselliset sisällöt ja valmiit luentomateriaalit mahdollistavat valmentajien keskittymisen itse ohjaamiseen, opettamiseen ja valmentamiseen.

Koko kauden kattava vuosisuunnitelma, harjoituskausien teemoitukset ja päivittäiset ohjelmat ohjaavat ja helpottavat merkittävästi ryhmäharjoittelun toteutusta seuroissa ja treeniporukoissa.

Valmiit viikko-ohjelmat ja treenivideot vähentävät treenien vetäjien suunnittelu- ja valmistelutyötä seuroissa, koska nuoret urheilijat saavat treenisuunnitelmat omaan älypyhelimeensa.

Team- paketti voi siis olla ratkaisu ohjaajapulaan. Valmennuspalvelu hyödyttää myös toiminnassa mukana olevia vanhempia ja huoltajia. Kattavan video- ja harjoitekirjaston avulla vanhemmat voivat toimia kotivalmentajina ja auttaa nuoria urheilijoita harjoittelemaan ja kehittymään myös ilman henkilökohtaista valmentajaa.

30+300 Team -palveluun voidaan liittää myös leirivalmennus ja leirien toteuttaminen "avaimet käteen" mallilla. Tällöin seura saa jokaiselle leirille myös leirivalmentajan. TEAM -leirit toteutetaan seuran kotipaikkakunnalla tai seuran valitsemassa paikassa.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Ilkka Luttunen
040 069 4502

Tai lähetä sähköpostia ja kysy lisätietoja.

Voit myös jättää meille yhteystietosi,
niin olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian!
Kiitos yhteydenotosta, olemme yhteydessä pian!
Uups! Jotain meni vikaan. Kokeile lähettää lomake uudelleen tai mailaa.
Update cookies preferences